• Hemsida Personcollage1

Karriär

Helseplan söker kontinuerligt efter nya medarbetare

Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har tidigare relevant arbetserfarenhet för spännande uppdrag inom hälso- och sjukvårdssektorn. Oavsett tidigare erfarenhetsnivå är det viktigt att:

  • Du har ett stort samhällsengagemang och delar vår vision om att utveckla vård och omsorgssektorn
  • Du är en problemlösare som gillar att driva och leda i förändring och utveckling
  • Du är en kommunikativ lagspelare med hög integritet

Nyutexaminerad: Du har (eller kommer snart att få) en akademisk examen på mastersnivå inom medicin, ekonomi, teknik och/eller annan relevant akademisk examen med goda studieresultat.

Erfaren: Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som managementkonsult och/eller inom hälso- och sjukvården som exempelvis chef, verksamhetsutvecklare eller projektledare. Vidare har du en akademisk examen inom medicin, ekonomi, teknik och/eller annan relevant akademisk examen.

Att arbeta hos Helseplan

Hos Helseplan får du arbeta med de viktigaste hälso- och sjukvårdsfrågorna tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor och i nära samarbete med våra kunder. Vidare erbjuder vi:

  • En entreprenöriell miljö med högt i tak: Vi är ett växande och entreprenöriellt företag med högt i tak där egna idéer och initiativ uppskattas. Detta ger dig möjligheten att påverka företagets utveckling i en prestigelös och inspirerande arbetsmiljö
    Hos oss stöps inte alla i samma form: Du är unik och vi vet det, därför skräddarsyr och anpassar vi din utvecklingsplan så att den passar dig och dina mål, styrkor och svagheter
  • Teamarbete och personlig utveckling: Vi tror på tvärprofessionella team och kombinerar olika kompetenser och erfarenheter i våra projekt baserat på uppdragsgivarens behov. Detta resulterar inte bara i väl genomförda projekt utan utgör även en av grundstenarna för personlig utveckling, där möjlighet ges till att arbeta med och lära sig från de bästa. I takt med att du utvecklas anförtros du mer ansvar och större utmaningar.
  • Konkurrenskraftiga förmåner: Utöver konkurrenskraftiga lönerbjudanden erbjuder vi även andra förmåner som friskvård, kollektivavtalade pensions- och försäkringslösningar, sport- och sociala aktiviteter, resor i samband med interna konferenser och inte minst ljusa och luftiga lokaler med utsikt över Observatorielunden.

Kontakta oss för mer information

Vi arbetar för en tillgänglig och resurseffektiv vård och omsorg av hög kvalitet.

Länkar

Kontakt

Följ oss

Ändra layouten